Опубліковано Залишити коментар

У Миколаєві співробітники компанії «Елікатні продукти» провели благодійний аукціон, щоб допомогти лікарням, інтернатам та школам.

Кожен із нас родом з дитинства – напевно, чули такий вираз, чи не так? Усі звички, поведінка, святкування заходів закладається у родині.

Але, на жаль, є дітки, які позбавлені батьківської опіки та тепла. Саме тому, компанія “Елікатні продукти” вирішила подарувати їм святковий настрій, родинне тепло та чарівне свято. Велика Елікатна команда вирішила долучитися до створення святкової атмосфери у п’яти дитячих закладах. Але підійшли до такого важливого питання креативно та нестандартно.

26 листопада, коли світ заполонила магія знижок Чорної п’ятниці та всі люди скуповували товари зі знижками, витрачаючи кошти на власні потреби, співробітниками компанії “Елікатні продукти” був організований та проведений благодійний аукціон. Метою якого, було зібрання коштів для допомоги дітям, що позбавлені батьківської опіки, потребують допомоги в лікуванні, та яким необхідне фінансування на реабілітацію.

Кожен департамент компанії “Елікатні продукти”, а також контр-агенти зі всієї України підготували та виставили лоти для прожу. Була представлена велика кількість цікавих робіт, серед яких лоти-сюрприи, виготовлені дітьми-вихованцями Миколаївської обласної школи-інтернату №2 – це були дійсно безцінні композиції.

Центральний офіс з великим ентузіазмом організував цей проека, адже у всіх була спільна мета – подарувати свято дітям. Емоції переповнювали кожного учасника, ніхто не знав що ми отримаємо, але кінцевий результат перевищив усі сподівання. Коштів було зібрано значно більше аніж очікували.


Загальними силами зібрали 160000 грн. Ці кошти будуть направлені на придбання необхідних матеріалів у Миколаївську обласну школу-інтернат №2, Миколаївську міську дитячу лікарню, Миколаївський обласний будинок дитини, діткам Лучівського закладу дошкільної освіти “Росинка” і Котляревській ЗЗСО I-III ступенів Шевченківської сільської ради.

Не залишився осторонь також власник компанії “Елікатні продукти” Аббас Алієвич. Його зворушила чуйна історія новонароджених діток, що залишилися без опіки батьків. У даний час вони потребують терапії під особливим коштовним апаратом. Саме, тому Аббас Алієвич переказав 30000 грн. на придбання цього апарату та надіслав свої найщиріщі привітання.

Для Миколаївської обласної школи-інтернату №2 були придбані м’ячі для ігор у футбол, волейбол та баскетбол у кількості 30 шт., солодощі, а також заплановано ремонт у класі інформатики.

Для Миколаївської міської дитячої лікарні було придбано пристрій неонатальний для фото-терапії, принтер МФУ Xerox B 215, а також підгузки для новонароджених.

Дітки з Миколаївського обласного будинку дитини також отримали багато подарунків: дитяче отропедичне взуття, комплекс вітамінів, підгузки, 2 тренажери Сквізер (обнімально-стискальна машина Tia-Sport), хімічний засіб для побутових потреб, зимовий запас згущеного молока, а також закладено бюджет на придбання спортивного покриття для трьох залів ЛФК.

Не залишились без уваги дітки з села Луч Миколаївського району: до них поїхали смачні пакунки солодощів, а учні із Котляревської ЗЗСО отримали у подарунок фото-штору з зимовим декором для проведення новорічних свят.

Усі подарунки були закуплені напередодні Дня Святого Миколая. Волонтери компанії “Елікатні продукти” привітали діток із вищезазначених закладів та презентували їх.

Святковий настрій було подаровано, емоції переповнювали кожного.

Дітки залишились задоволені, а керівники дитячих закладів висловили подяку та підписали документи для подальшої співпраці.

Зазначимо, що компанія “Елікатні продукти” даним проектом розпочала марафон благодійності. Це перший великий та вдалий досвід.

Також у грудні відзначався Всесвітнй день інвалідів. Компанія “Елікатні продукти” не залишилася байдужою до людей з обмеженими можливостями та подарувала їм часточку домашнього тепла у вигляді продукції власного виробництва.